Sale!

Az Ég tartja a Hazát

Ft4,799

MEGJELENT

IV. Béla küzd a megmaradásért. Kétségbeesve egyezkedik a pápával, a kunokkal, háborút visel a cseh király ellen. De fia, István is harcban áll apjával – haszonleső, viszályt keltő főurak és ispánok segítik ebben. Közben a tatárok kémei nyüzsögnek az országban, bármikor újra lecsaphat a kán serege a Magyar Királyságra.

Az Ég tartja a Hazát c. regény sodró lendületű cselekménye cselszövés, ármánykodás és szerelem, zsarnokság, hűség és árulás útján, gyilkos indulatoktól sem mentesen mutatja be a tatárjárás után újraépülő Magyarországot. Zajlik az élet Budán és a Boldogasszony-szigeten, épülnek a várak, klastromok. A munkálatok irányítója Bastian, a német építészmester, aki az életét egy bárókisasszonnyal, Ilonával képzeli el, ám Hazudós Gurgun keresztülhúzza a számításait. A gátlástalan orosz kalmár minden eszközt megragad, hogy növelje vagyonát és befolyását. Bár az ország épül, a káosz egyre nagyobb, a viszály erősödik.

Ki mozgatja vajon a szálakat? Ki az, aki befolyásolja az eseményeket, és a gyilkolástól sem riad vissza? IV. Béla ereje fogytán van, vigaszt szent életű lányában, Margitban talál.

Kategória:

Kiadó: Antológia Kiadó és TZS Com
Oldalak száma: 328
Borító: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 978 615 82093 4 2
Kiadás éve: 2023

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az Ég tartja a Hazát” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top