Sale!

Paprika rummal – Egy kalandos élet

Ft3,999

Az életben csupán két dolog biztos: a születés és a halál. Azt viszont már az egyén dönti el, hogyan tölti a megadatott éveket. Egyenes gerinccel, vállalva a folytonos konfrontációt, de büszkén, ép lélekkel és töretlen hittel, vagy megalkuvóan, opportunista módon, örökké a könnyebb utat keresve. Zsuffa Tünde Paprika rummal című családtörténete lebilincselően őszinte és magával ragadó módon állít emléket az író szilaj és konok, ugyanakkor gyermekien tisztalelkű édesapjának, Zsuffa Oszkárnak, a hatalmas erejű, önfejű, harsány, bátor és heves harcosnak. A Havannában született cukrászmester fiának, az ízig-vérig magyar hazafinak.

A regény főhősének élete harcok sorozata, melyeket egy olyan embertelen rendszer ellen vív, melynek egyik elsődleges célja a felsorolt ritka és értékes tulajdonságok eltörlése. Zsuffa Oszkár azonban nem csupán magányos hős. Családapa is, aki a rá jellemző módon igyekszik helytállni ebben a szerepben is.

Zsuffa Tünde apja halála után fogott bele a családi memoárok megírásába, méltó emléket állítva így egy különleges embernek, akinek bár a dicséretébe is bele lehetett halni, olyan küzdeni akarással, keresztényi hittel és akkora szívvel rendelkezett, melyet generációnként csupán néhányan vallhatnak magukénak.

Kategória:
Paprika rummal
Kiadó: Antológia KIadó és TZS Com
Oldalak száma: 222
Borító: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 978 615 82093 1 1
Kiadás éve: 2022

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paprika rummal – Egy kalandos élet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top